Zadnji športni dan za učence 9. razreda

V petek, 2. 6. 2023, so se učenci 9. razreda odpravili na še zadnji športni dan pred zaključkom svojega osnovnošolskega popotovanja. Kljub temu, da je na ta dan vreme ponagajalo v nekaterih delih Slovenije, pa so se neurja na široko ognila devetošolcev. Ob jutranjem prihodu v Ljubljano jih je pričakalo že skorajda poletno sonce.
Sledila je zabava v WOOP-u! Bowling in poskakovanje na številnih trampolinih! Učenci so si pri podiranju kegljev zagotovo pomagali z znanjem fizike, da so sproti preračunavali najoptimalnejšo pot krogel, saj so keglji padali kot pokošeni. Pri skakanju na trampolinih so dosegali vrtoglave višine, kar pa jih seveda ni prestrašilo, saj so jim številna ocenjevanja, s katerimi so se srečali na svojem osnovnošolskem popotovanju, omogočila razvoj jeklenih živcev.
Pregreti, prepoteni, a široko nasmejani so se vrnili na avtobuse in krenili proti Izoli, kjer jih je čakala morska osvežitev. Morsko zabavo so si popestrili z vožnjo s pedalini in SUP-i, nato pa se je zabava preselila nazaj na kopno, kjer so sledile razne igre z žogo vse do trenutka odhoda. Prelep pomladni dan s slutnjo poletja je minil, kot bi mignil, preostala je le vrnitev, pospremljena s glasbo in prepevanjem ter z zvrhano mero dobre volje.

Z. Simeunić

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost